lördag 28 juli 2007

Sonens rumI det är rummet bor min lilla snart treåriga son. Han är så stolt och vill alltid bjuda in gäster på sitt rum.Vi gick direkt från bebissäng till vuxensäng. Vi insåg att en vuxen kommer att ligga där till och från i perioder, så vi gjorde det bekvämt för alla. För att det ska vara ombonat och mysigt så har jag på en långsida och huvudgaveln klätt in masonitskivor med skummgummi och tyg.Tycker man om att sy kuddar så får man stapla på hög till slut, haha.


Skåpet lämnade förra ägarna kvar på vinden när dom flyttade. Vi visste inget så det blev en rolig överraskning när vi gick upp på vinden första gången. Sen har det blivit ståendes där i några år. Jag har tjatat på maken att jag vill ha ner det men han har sagt att det inte kommer ner genom den lilla vindsluckan. Tillslut gav han med sig och vi fick med nöd och näppe ner det. Jag har bara tvättat det, jag gillar faktiskt färgen. Till och med bollfransen fick vara kvar.


Den dubbla gamla skolbänken är ett Blocket fynd som jag är så glad för. Grodväska från Én Gry & Sif.Alla gäster blir bjudna på kaffe och korv med bröd i min sons rum.

8 kommentarer:

johanna sa...

Du verkar ha ett helt otroligt fint hem..jag länkar till dig så att jag hittar tillbaks,för här kommer jag att kika in ofta..
kram

johanna sa...

Nu funkar det=))

Skrotmaja sa...

Oj vilken härlig blogg! Hit har jag inte hittat förr - så kul. Jag kommer tillbaka : )

Ha en skön söndag!

Sofia sa...

Vilket fantastiskt hem du har! Vill bara se mer!! ...så jag kommer tillbaka!! :)

Evelinas hus sa...

Oj vad glad jag blir för era kommentarer. Jag blir extra glad när det är några av mina absoluta favorit bloggare som skriver. Länka på bara jag kommer att länka jag med.
Caroline

Anonym sa...

Hej! Vilken fin blogg jag hittade och vilket otroligt fint pojkrum!Du får gärna kika in i min blogg och min sons rum under "barnrum"!

Tabergstösen sa...

Hejsan, vilken mysig blogg du har! Din son har ett supermysigt rum, det var smart att gå direkt till vuxensäng, det ser verkligen inbjudande ut. Det gamla skåpet är ljuvligt, du gjorde rätt i att behålla färgen! Liksom andra som kommenterat så länkar jag gärna till dig så jag hittar tillbaka!
~Josefine

an angel at my table sa...

Vilket fint barnrum. Lilla lekhörnan var jätte söt. Jag har också en dubbel skol bänk men har tyvärr inte plats för den i barnens rum!