onsdag 1 augusti 2007

TrädgårdsinspirationTill hösten eller nästa vår vill jag ta bort gamla trädgårdsrabatter och göra nya. Är det någon som har lite inspiration att visa så hojta gärna. Färgerna ska vara lavendel, ljusrosa och vitt tror jag, det passar till vårat gråa hus.Höstanemon är en stor favorit, jag tycker nästan att det är knopparna som är vackrast.

7 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Päronkransen är ljuvlig mot det väderbitna trä´t.
Tänk att vi är där redan. Snart är det höstmys somm gäller......

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej! vilken fin urna att ha blommor i, är den egentillverkad eller finns den att köpa? gällande mina kaniner så är det inte så lång leveranstid, just nu är det lugnt och då hinner jag göra en på någon dag och så skcikar jag den direkt. Säg 3 dagar kanske!kram

Evelinas hus sa...

Min skattkammare - Ja jag fick lite höstkänsla när kransen blev klar. På gott och ont, jag gillar verkligen hösten.

Lisa - Menar du vita lådan? Den är en gammal låda jag fått och bara vitmålat. Tack för svaret, jag återkommer ang kaniner.

Caroline

johanna sa...

Åhh vilka fina bilder...o vilken hrlt underbar krans du gjort,jättefin.Jag blev oxå sugen på att göra en sån,den var såå fin

Marie sa...

I min trädgård har jag nästan bara rosa, vita och blåa blommor. Nu rabblar jag upp det jag kommer på just nu. Har många vita och rosa rosor, lavendel, prästkragar, iris, syrener, rosenkrage, hortensia, förgätmigej, klockhyacinter, dagliljor, älggräs, darrgräs, julrosor, klematis (summersnow), gillenia, pioner. Det blev visst några gröna inslag också.

Jag har turen att ha en mamma med ett enormt intresse för trädgård så hon har hjälpt mig mycket med mina rabatter.

Hoppas det kan hjälpa något. Kram Marie

Ps. Finns lite bilder från trädgården i min blogg.

Evelinas hus sa...

Johanna - Tack.

Marie - Du har ju massa fina bilder. Den stora rabatten och ditt trädgårdsland ser otroligt ut. Kan man kanske låna din mamma och hennes händige man :-).

Caroline

Anonym sa...

I used to be able to find good info from your articles.
Also visit my webpage : jeremy scott wings 2.0 shoes for sale