måndag 29 oktober 2007

Bygget påbörjat


Senaste dagarna har möbler och prylar flyttats runt här hemma. Bygget av ett till barnrum har påbörjats.
Mindre vardagsrum innebär en massa möbler och prylar som måste hitta nya platser. Det är vad jag har hållit på med. Under tiden har min duktiga man börjat bygga väggar.
En sak har vi upptäckt, det fungerar inte att ha en 32" TV som är lika lika bred som djup. Platt TV måste vi ha. Glad är jag för det men samtidigt inte. Dom tusenlapparna skulle jag hellre lägga på annat. Men förhoppningsvis så har vi en lösning på gång med att bygga ett skåp till TV och all teknik som följer med den.
Jag har ett litet lådprojekt på gång också. Jag hoppas kunna visa det här senare. Än så länge får ni bara den här vita lådan.

11 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Ibland måste rum i hemmet byta plats, då blir det ofta lite rörigt.... Ska bli kul att se hur det blir sen! Din låda är jättefin!
Håller med dig om gardinerna....det ligger mycket ilskna ord bakom dessa också...*ler*......Jag har inget tålamod när det krånglar, men nu är de uppe iallafall....
Må gott, kram!

Goa sa...

Fin bild!
Vaddå lådprojekt...nu blir jag nyfiken..igen..:)
Ska bli såå roligt och se ett nytt rum hos dig...rörigt...ja, visst blir det...men ändå...det är det värt...eller hur?! Se bara din hall och mitt kök..*ler*
Och det där med tv...är ju, en saga för sig...hatkärlek..ty, inte vill man vara utan...ska bli spännande att se hur ni löser det också!
Fortsatt skön vecka på dig och lycka till nu med byggandet!!
Kram och tack för dina alltid så snälla kommentarer...de värmer verkligen!
Goa

Karin Krut sa...

Visst är det bra att ha före och efterbilder som man kan titta på när man misströstar och inte tycker att det händer någonting hemma :) Hallen blev jättefin, vilket arbete ni har gjort! Det ska bli spännande att se resultatet av det stora projekt ni har tagit er an nu :)
Kram Karin

faster atta sa...

Så roligt med ett barnrum! Härligt att få inreda lite kan jag tänka.... Du, din hall blev ju underbar!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad spännande med renovering :). Hoppas att vi får följa den ;).
Platt-tv e skönt :).
Kram

Skatan sa...

Ah, det blir kul att få se! Lycka till med att hålla mannen igång ;-)

Du, slingan kommer från ica Maxi och kostar 99 kronor. Jag är jättenöjd med mina. Det blir inte för juligt eftersom det ju är blommor. Jag vill inte ta in julen FÖR tidigt nämligen...

Ha en find dag och välkommen att titta på mitt fuskfår ;-)

Kram!

inspired and handmade sa...

Hoppas allt blir bra!! Ljuvlig bild....ha det gott! Kram veronica.

MiaMaria sa...

Låter kul... roligt att få se resultatet såsmåningom....

Vackert foto!


Må så gott!
Miamaria

Nygammalt sa...

Oj vad duktiga ni är! Ni kämpar och sliter så.

Inte tror jag att du ska behöva skämmas för din syväska, men istället så kan du ju skryta över hur duktig du är att sy =)
Sov gott! Kram.

Anonym sa...

kul med ett bygge, rörigt blir det, men brukar ju bli bra när det är färdigt..kram M"

My White Cottage sa...

Spännade - både byggprojektet och lådprojektet! Er hall blev verkligen kanonfin!! Jag tror som du, ibland måste man påminna sig vad man faktiskt har gjort, ibland känns det som om man inte hinner och gör någonting men det är ju oftast inte sanningen... :)
Ha fortsatt fin vecka!
Kram från Jenny