onsdag 17 oktober 2007

Ett till barnrum

Nu börjar jag längta mer och mer efter ett till barnrum. Det är trångt i vårat sovrum eller sovsalen som vi kallar det. Sovrummet består av en modifierad säng som är 2,50 m bred, spjälsäng, skötbord och byråer. Det ska bli skönt att flytta ut spjälsäng och skötbord så det går att röra sig där inne. Jag har inget emot att ha barnen i vårt sovrum, tvärtom, det är jättemysigt men just nu är det trångt. Små mörkrädda barn finns det plats för i 2,50 sängen.Dessa små ryska dockor fick "P" när hon fyllde 1 år, dom ska få flytta in i hennes nya rum.Väska från Én Gry og Sif, jag älskar deras saker.Den här dockan är från Esthex. Jag tyckte att den var fulsöt när jag köpte den men nu tycker jag nästan att den är mer ful än söt :). Vi får se om hon får flytta in.Jag har lånat storebrors rum som fotostudio. Jag kommer att återkomma till nya barnrummet senare igen, drömmen vore ju om det blir klart innan jul.

14 kommentarer:

Ardisia sa...

Rsyka dockor är så goa! Hade några stycken när jag var liten och det var skoj å leka med dem! *Undrar var de finns nuförtiden*

Lycka till med det nya barnrummet! Kram

MiaMaria sa...

Så gulliga saker förstår att du längtar efter ett rum till...
Få pynta och så blir det lite mera plats.

Trevlig dag!
Miamaria

Linneagården sa...

Bred säng, men det är ju mojsigt att ha barnen där ibland!! Vad roligt att ställa iordning ett litet flickrum, ryss-dockorna är så fina. *gillar*
Ha en bra dag
*kram* /madelene

Marie sa...

Förstår att du längtar! Det är ju så himla kul att inreda barnens rum.

Kram Marie

Karin Krut sa...

Vilka härliga söta saker! Dockan är nog lite mer söt än ful ;) Det ska bli spännande att se när det blir klart :)
Kram Karin

Wickans värld sa...

De va många söta saker!
Tycker den fulsöta är mer söt än ful! =)

Wickan

Uppe på vinden sa...

Roliga saker och detaljer!! Gillar nalleraden på byrån, så söta!! Kram!

Goa, skåne sa...

Vet du att jag älskar babuskor...min farmor hade jättegamla såna när jag var barn(längesen) och som jag lekte med dom!! Oh, så fina!
Väskan är underbar...fulsöt är söt, enligt mig! Och nallarna bara njuter på det vackra skåpet!! Bättre kan det inte bli:)
Kram på dig-från mig!
Underbara bilder o

Linda sa...

Är det något jag längtar efter med ett nytt hus så är det att inreda ett rum till min dotter, nu delar hon med stroebror och det blir ju inte detsamma.. Men förhoppningsvis så kanske den dagen kan komma..tack för titten i min blogg!

Kram Linda

Marina sa...

tack för kommentaren hos mig! SÅ fin kransen med päron är. Hit kommer jag igen.

silje sa...

Så mange fine ting! Rommet blir sikkert kjempefint! Jeg skal også i gang med å innrede et barnerom,og da er det bra med inspirasjon:) Tusen takk! Klem fra silje

sofia sa...

Här är en till som längtar efter barnrumsinredning!! :) Men eg bara för inredandets skull - Lova får gäärna sova hos oss ett tag till - myyys! ;)

Veronica sa...

Så söta saker din flicka får! jag måste säga att jag gillar den där fulsöta dockan...men jag är alltid svag för "fula" dockor (tycker de har så mycket själ..) Ha det gott! Kram veronica.

SEASIDE LIVING sa...

Gillar de ryska dockorna skarpt! Hade också såna när jag var liten. Dockan är söt! :) För att inte tala om nallarna på rad på byrån - så söta!!!

Ha en skön helg!
Kraaam!