måndag 1 oktober 2007

Lite blandat....


Helgen var en riktigt slapp helg, det är så skönt ibland. Den enda nyttan jag gjorde var att klippa gräset och började gräva en ny rabatt.
Annars har vi funderat på renovering, ovanligt :). Vi behöver ett sovrum till på övervåningen, så vi håller på att fundera ut hur man smartast löser det. Tills nyligen hade vi bestämt att lilla P skulle få vårat sovrum (där hon nu sover med oss) och vi skulle flytta ner och få ett nytt sovrum. Men vi tycker att vi kommer för långt bort från barnen nu när dom är små. Det lutar åt att vi tar en del av vardagsrummet som är ganska stort, 55kvm, och gör ett rum till henne där. Jag återkommer om det.
Bilden är lånad från Slottsträdgården Ulriksdal, krukan finns på min önskelista. Dom finns i olika storlekar och färger, jag tror att den här är min favorit.
Jag ska försöka åka dit en dag nu i veckan och titta på nyinkommet och lökar till min nya rabatt.
Hoppas ni får en bra vecka.
Kram Caroline

12 kommentarer:

MiaMaria sa...

vilket stort vardagsrum ni har..
Blir säkert kanon att dela av och göra ett extra rum. Vad spännande
att få se hur ni gör. Här har regnat hela helgen så det har varit så trist. Skulle faktiskt behöva göra ett sista ryck ute-
Ha´det gott! // MIamaria

Emmas Vita Hus sa...

Ja för drygt ett år sedan gick vi i ungefär samma funderingar. Renovera eller inte...rummen till barnen var för få, men vi ville inte sova på en annan våning än barnen. Lösningen blev att vi blåste ut hela övervåningen med kattvindar och allt. I stället blir det nu 3 nya barnrum samt 1 stort sovrum till oss på övervåningen. Mycket jobb? Ja men det känns värt det nu när det äntligen börjar att ta form. Lycka till med Ert nya rum! Kram!!

Uppe på vinden sa...

Kolla in Spets och snors sovrum/vardagsrum i ett av helgens inlägg! Superbra lösning! Ha en skön vecka! Kramis!

Marie sa...

Vad spännande att se hur ni gör med sovrum/vardagsrum. Gillar krukan du visar, jättesnygg.

Trevlig kväll.
Kram Marie

Linneagården sa...

Att man nästan alltid tänker: INREDNING...(men kul är det)
Vilket stort vardagsrum ni har!
*kram* /madelene

VÅRT NYA HEM sa...

I mitt huvud går det ständigt runt hur vi ska renovera, måla, flytta om, möbler osv... osv... Men det är väl för att man tycker det är så kul att fixa också! Hoppas ni får till en bra lösning och att du vill visa den för oss sedan!!?

Önskar dig en fin vecka!
Kramar från Jenny

Nygammalt sa...

Oj det var inget litet vardagsrum, det är lika stort som den lägenhet jag bor i nu- på 2 *ha ha*!

Jag ska visa upp mina pysseljulklappar sedan, men det får bli efter jul för annars så ser de vad de ska få...de är ju liksom inne och (tjuv)kikar ;)
Kram.

Ardisia sa...

Supervacker kruka!

håller med, det är svårt att sova långt ifrån barnen när de är småa. Vi sover för tillfället i arbetsrummet i mellanvåningen, och de "stora" killar sover i sina rum där uppe. Jag kan erkänna att sover jättedåligt! Jag är liksom hela tiden rädd att det ska hända nåt där uppe jag inte kan höra eller se. Så jag ser fram emot flyttet till vårat eget sovrum, som har varit under renoveringen, snaaaaart!

Ha en fortsatt trevlig kväll, kram

Petra sa...

Åh vilken fin kruka! Ja renovera är väl verkligen superskoj. Vi har alltid en massa projekt på g.
Vilket super stort vardagsrum ni har, men är inte det härligt att ha det så stort och luftigt?

Evelinas hus sa...

Ja det är ett stort vardagsrum. När vi flyttade in tog vi ner en vägg (men då hade vi inga barn. Plus att det var stort innan det men långsmalt, hopplöst att möblera.

Uppe på Vinden - Tack för tipset måste titta in där.Kram Caroline

Karin Krut sa...

Krukan är jättefin! Visst är det härligt att ha en helg som inte är planerad. Fast klippa gräs och gräva rabatt är väl inte ingenting ;) Vilket stort vardagsrum ni har, det blir nog bra att bygga ett extra rum :)
Kram Karin

WhiteVintageDreams sa...

Underbar kruka :). Å jag tror nog oxå att det kan funka att ta lite av vardagsrummet. Förstås svårt att säga utan att ha sett det, men det låter såå stort :).
Kram