lördag 12 januari 2008

Present

Jag har fått en present av min snälla svärmor. En hel kasse full med spetsar, gamla lakan och annat. Hon tyckte att det var synd att dom bara låg hemma hos henne. Jag har redan massor med planer på vad jag ska använda det till.
Vårat nästa rum som vi ska renovera är arbetsrummet. I min dröm så ska det finnas plats för min symaskin där. Det ska också finnas hyllor med massor av förvaring till alla mina pyssel saker och tyger.
Jag vet redan precis hur jag vill att det ska se ut. Jag vågar däremot inte prata om det så mycket eftersom vi inte renoverat klart det rum vi håller på i just nu :).

Är bara tvungen att visa. När jag kom hem från jobbet i fredags så hade krokarna på tallrikshyllan fått lite nya föremål. Det var fler som gillade krokarna, hihi.

13 kommentarer:

Marina sa...

Vilka fina spetsar! Sådana kan man ha till mycket. Ja, det blev ju fint med de sakerna också på krokarna, även om du kanske tänkt dig det något annorlunda.

Randi sa...

Vilka skatter du förärats!!!
Förstår att du blir euforisk.
Ja, det gäller och bevaka sitt revir - urgulligt!
Kram Randi

Madicken sa...

Å, tänk allt vad du kan göra med det du fick av svärmor....hjärnan börjar genast tugga, eller hur ,-)

Hi,hi....vad gulligt! Jag har också förmånen att se spår efter små inredningsarkitekter lite her och var i hemmet. Så himla sött! (fast oerhört störande ibland, om det blir för mycket intrång på domänen...)

Ha en fortsatt fin kväll! /kram Gry

Marie sa...

Vad gulligt av din svärmor, vilka skatter du har fått! Jag älskar gamla spetsar, blir spännande att se vad du tänker använda dem till.

Hihi, så du har också inredningshjälp hemma, det har jag med. Jättegullig bild!

Ha en trevlig kväll Caroline!
Kram Marie

Hem & Lyckas Mia sa...

Vad många vackra spetsar, så snällt! Vacker förvaring också, mina ligger i en fryspåse i sekretären *fniss* Hihi, vad sött på tallrikshyllan!

Undrar - får jag låna en av dina bilder till min blogg? Såklart skriver jag varifrån den kommer!

kram

Anna sa...

Åh! Vilka ljuvligt vackra spetsar du har fått! Lyckliga du:) En hel kasse! Jag ser fram emot att få se vad du hittar på att göra med dem!

Ang frågan hur jag får ljusa bilder så här års: Ja,jag har ett ljust hem med vita väggar och tak överallt:)Jag försöker även fota när det är så ljust ute som möjligt! Jag fotar aldrig med blixt! När det är lite skum belysning måste skärpan vara väl inställd och kameran har ju längre slutartid än om det är ljust i rummet. Man kan även ändra ISO värdet till ett högre värde, men då finns risken att bilden blir korning...

:)Anna

älskar sött sa...

hi-hi...varje dag får jag tampas med min mellan son (Kalle 5) om alla hans saker han vill ha uppe! Allt pyssel, alla teckningar och julsaker vill han ha uppe året om =). Vi fick dela ..så han fick en egen gran att klä =) Ja, de små liven...charmiga!! kramis Malin

MiaMaria sa...

Men vilken lycka en massa spetsar......
Och en pysselhörna jag vet hur min ska se ut men jag har tyvärr inget rum......önskade att huset hade mera rum.

Trevlig helg!
Miamaria

Engsroom sa...

Härligt med ett sånt rum där man kan ha sina symaskiner stå, jag drömmer om ett sånt rum jag med har plats i källaren egentligen men vi måste dränera grunden först innan vi inreder där nere.
Härligt med spetsarna.
Ha en bra kväll!
Ella

Under en vind sa...

Men vilken svärmor, tänk vad du kan skapa av detta! Dessutom är det ju så vackert att bara ha liggandes framme sådär!
Så sött av barnen att utnyttja krokarna...ibland ser de på sakerna med andra ögon....*ler*...Fortsatt skön helg! Kram!

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Så härligt att få sån a gåvor!mvh Maria Villa Nyhem

SEASIDE LIVING sa...

*hahaha* skrattar igenkännande åt inredningshjälpen du fått! Så gulligt!

Väldigt gulligt av din svärmor att ge bort så många fina spetsar!!

Ha en skön söndag! Här ska målarpenseln greppas...

Kraaam!

En Doft Av Danmark sa...

Vilken vacker glasburk...för att inte tala om innehållet. Skrattar....fint och färgglatt på väggen nu! Sååå gulligt och omtänksamt att erbjuda dig lite hjälp ;o)

Kramar
Dorthe