tisdag 4 september 2007

Tavlor















Tavlor, det är inte lätt med tavlor tycker jag.
Det är svårt att hitta snygga tavlor. Det mesta av det lilla vi har på väggarna är tavlor som jag gjort eller speglar. Dom här tavlorna är foton som jag tagit. Jag jobbade för längesedan högst upp i ett hus i Gamla stan med den här otroliga utsikten över taken. Gamla plåttak är så snygg tycker jag, låter konstigt. Ni får klicka på bilderna så ser ni bättre det är så svårt att fota tavlor.
Ha en bra tisdag.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina foton du tagit, och i svartvitt, me like! Plåttak, och särskilt gamla ÄR snygga.

Har oxå jättesvårt med tavlor, de flesta av våra tavlor har jag liksom du bara stående upp efter väggen. Men kan tycka att det är ganska fint det med, eller ? :) kram/ruffa

ingridviola sa...

Oj, va fina foton!

Karin Krut sa...

Jättesnygga foton. Du har helt rätt i att plåttak är fina. Speciellt gamla plåttak. Vilken härlig utsikt från en arbetsplats :)

anna k. sa...

Jag har samma problem med tavlor. Jag har tänkt, att nån gång, så ska jag också sätta upp talvor i nästan samma stil som du visar här. Och jag håller med dig om plåttak - det är något magiskt att få kika ut över G:a stans tak!!!

anna k. sa...

Jo, jag glömde ju att säga vad snygga bilderna är :D!

Ardisia sa...

Oj, här har jag aldrig varit förr. Va mycket fint du har! Tack för tipset av Ihana Living, så fint det var! Jag har det också knepigt med tavlor. Tycker att det är svårt att hitta lämpliga. Därför föredrar vi också fotona. Kram Ardisia

MODERN COUNTRY sa...

Ja vet du, det har jeg fryktelig vanskeligheter med og! Ja, jeg vet aldri hva jeg skal henge på veggen, seriøst! Ja, nå har det gått nesten 4 år og jeg har enda ikke hengt noe permanent i stua. Har satt forskjellie malerier jeg har malt selv oppe på kommoden, men de forsvinner fort igjen. Her om dagen fant jeg en bok full av nostalgiske bilder, tror jammen jeg har funnet noen objekter. Og god ide som du har gjordt, egne bilder. Flotte! Aina

Betty sa...

Superfina bilder du tagit o tidlösa är dom oxå. Snygga tavlor är otroligt svårt att finna.
Kram

Solsjö - Under en vind sa...

Tycker som du att det är svårt med tavlor!! Har också mest speglar och svart/vita bilder...Dina är jättefina! (och ett minne samtidigt!) Må gott! Kram!

Sagalisa sa...

Jättevackra foton,så snyggt med svart o vitt...Hejsvejs/Anna

MiaMaria sa...

Vackra foton du tagit. /ME

Nygammalt sa...

Tavlorna är verkligen jättefina. Kram.

Stina sa...

Sådana tavlor är snygga tycker jag. Kramis

WhiteVintageDreams sa...

Tycker plåttaken i Gamla stan är bedårande :). Måste fråga dig...var hittade du dina knoppbrädor? Var de dyra? Jag har n knoppbräda...visar den nån dag denna vecka.
Får jag länka till dig?
Kram

My White Cottage sa...

Men gud vad glad jag är att jar har hittat till din blogg (via Ruffas), så mycket fint och inspirerande att titta på!!! Ert hem är så himla fint! Gillade det ni gjort i köket, ändrat lite detaljer och det lyfter verkligen hela köket! Återigen, jättekul att jag har hittat hit, jag kommer tillbaka, var så säker! ;)
Kramar från Jenny
PS. Såg en hel del saker hos dig som jag också har, betongljusstakarna från Fafner till exempel...

Evelinas hus sa...

Tack vad kul det är att läsa alla fina kommentarer!! Jag blir så glad.

WhiteVintageDreams- Jag har svarat inne hos dig.

\\Caroline

Marie sa...

Jättefina foton, älskar svart/vita kort.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

Interiørhuset sa...

Det er noe helt eget med svart/hvitt bilder...jeg syns dem er nydelige=)

Din hall og tvattstuga var kjempe flott,den zinkboksen llikte jeg veldig godt=)

Hem och Lycka sa...

Riktigt snygga tavlor!