söndag 18 oktober 2009


Städa ner.....

.....är ju helt klart roligare än motsatsen, att städa upp.
Städa ner var min son som sa någon gång när han var i treårsåldern och det har fastnat...himla bra ord.
Idag har jag städat upp i trädgården efter allt som dragits fram under vårens och sommarens nedstädning. Lite får stå kvar här och var och lite ommöbleringar. Skulle behöva snygg belysning ute nu när det blir mörkare och mörkare. Någon som har något tips på "osynliga" spotar eller liknande?
Några glimtar från nya förrådet som min duktiga make har byggt på länge.
Det har fått lite lagom funkisstil för att passa huset med många fönster för att inte bli så förrådsaktigt. Fönstrena hittade vi i gamla förrådet, dom ska målas. Sen ska det till lite bra hyllor, hängare, arbetsbänkar så är det klart. Jag längtar redan till våren när det är dags att städa ner igen :-)
5 kommentarer:

bikim sa...

OHHH! You still have soo many apples! love the photos you took, specially the one with the autumn looks. Gorgeous!
Have a graet week,
Rosa

Anonym sa...

Najs Carro1

Förrådet är verkligen läckert.

Vilket bra uttryck, städa ner, det måste jag komma ihåg till våren när vi städar ner *fniss*

Kram LEna

Lindhagens Anna sa...

Hej!

Oj vilket fint förråd, vilken duktig Make du har! Visst kan barnen komma med de mest fyndiga kommentarer ibland =). Hoppas du får en bra vecka!

Hälsar//Anna

fröken knopp sa...

vilka underbara bilder!! goa kommentarer..hihi...här har vi också städat i trädgården i helgen..skönt..så nu kan herr vinter komma å knacka på dörren..hihi..gör ingenting..:)

ha en fortsatt bra dag!!

kramar elin

2,9-Marie sa...

Vilket underbart höstljus du fångat i dina bilder! Helt underbart! Städa ner var ett bra uttryck! Ha en härlig söndag! Inget av det höstljus som finns i dina bilder finns utanför mina fönster idag kan jag säga. Det är av det riktigt höstruskiga slaget, med regn på tvären. Hästarna ser riktigt deppiga ut... M